Tweede plaats NK voor A.S. Crew

Gepubliceerd op 24 april 2017 om 11:01

A.S. Crew heeft de tweede plaats van de Nederlandse Kampioenschappen behaald bij United Dance Organisation.

UDO Nederland is de grootste hiphop/ streetdance bond van Nederland. A.S. Crew heeft het tijdens het kampioenschap van de bond tot de beste drie geschopt, en mag niet alleen door naar de Europese Kampioenschappen in Duitsland maar ook Nederland vertegenwoordigen bij de Wereld Kampioenschappen in Schotland. Naast de zilveren plak voor het team is ook Dante Fedee met zijn solo derde van Nederland geworden.

Hiphop is inmiddels de grootste dansvorm van Nederland. Deelnemers uit heel Nederland kunnen gedurende het hele jaar individueel, in een duo of in een team meedoen aan de wedstrijden van UDO en zich door middel van een ranking plaatsen voor het EK of WK. All Stylez heeft zich met 1 team (A.S. Crew) 12 solo dansers en 3 duo’s geplaatst voor de Europese Kampioenschappen en zullen op 19, 20 en 21 mei afreizen naar Kalkar in Duitsland om hier aan deel te nemen en te strijden om de hoogste titel van Europa. 

In augustus vertegenwoordigt All Stylez Nederland tijdens de Wereld Kampioenschappen in Schotland met 1 team, 2 duo’s en 6 solo’s. Het WK vindt plaats van 24 augustus tot en met 27 augustus in Glasgow. 

Dante3eNK_iMac-van-Rachellocal_Apr-24-123235-2017_Conflict.jpg


 »