Goede resultaten voor All Stylez met EK in Duitsland!

Gepubliceerd op 22 mei 2017 om 10:55

Hoofddorp – Afgelopen weekend, 19-21 mei, vond het EK plaats georganiseerd door United Dance Organisation. Na de Nederlandse Kampioenschappen in Druten was het podium dit keer een mooie locatie in Kalkar (D), zo’n 2000 dansers uit heel Europa tussen de 6 en 30 jaar hebben gestreden in twee grote zalen in de diverse leeftijdscategorieën en klasse voor de titel Europees kampioen.

Dansgroep A.S. Crew, tien solisten en twee duo’s hadden zich, door hun diverse winsten in de landelijke UDO kwalificatiewedstrijden en bij het Nederlandse Kampioenschap in Druten, voor dit EK geplaatst.

 Vrijdag 19 mei vanaf half twee was het de beurt aan A.S. Crew. Zij moesten in hun categorie onder 14, tegen 18 andere crews vanuit heel Europa strijden voor een plek in de finale. Onder luide aanmoediging van de meegekomen supporters hebben de 10 dansers zich van hun beste kant laten zien. Helaas waren ze niet rechtstreeks geplaatst naar de finale op zondag en mochten ze zaterdag een herkansingsronde dansen. 

Op zaterdag was het de beurt aan de tien solisten (Cayleigh, Salomon, Sienna, Dante, Jayde, Thomas, Rosa, Esmé, Wiktoria en Jade), twee duo’s (Cayleigh & Sienna, Jade & Wiktoria), om een plekje te bemachtigen voor de finales in hun categorie. Solisten Salomon en Sienna, duo Cayleigh en Sienna is het gelukt om zich te plaatsen voor de finale. Ook heeft A.S. Crew zich weten te plaatsen voor de finale op zondag. 

Zondag in de finale moest A.S. Crew het opnemen tegen 11 andere sterke crews. Onder leiding van trainster Jennifer en ondersteund met een uitzinnig publiek heeft A.S. Crew een spetterend optreden neergezet waarbij de dansers ook echt alles hebben gegeven! Daarna was het de beurt aan de beide solisten Salomon en Sienna en duo Cayleigh en Sienna, ook zij hebben alles gegeven en een top optreden op het podium laten zien. 

Na een lange dag was het eindelijk tijd voor de prijsuitreiking. Naarmate de bekendmakingen voor onze dansers dichterbij kwamen, werd de spanning bij iedereen steeds meer voelbaar. A.S. Crew heeft een top prestatie geleverd en dat is beloond met een hele mooie welverdiende 4e plaats. Salomon heeft een knappe 2e plaats bereikt, Sienna een mooie 6e plaats en onze duo Cayleigh en Sienna is op de 5e plaats geëindigd.

All Stylez is dan ook trots op deze dansers, trainster en supporters dat dit weekend met zo’n mooi resultaat heeft mogen afsluiten.

In augustus vertegenwoordigt All Stylez Nederland tijdens de Wereldkampioenschappen in Schotland met 1 team, 2 duo’s en 6 solo’s. Het WK vindt plaats van 24 augustus tot en met 27 augustus in Glasgow.

Klik hier voor hun waanzinnige optreden!

Artikel kan je ook lezen op:

Dichtbij.nl

HCNieuws.nl

IMG_5652.jpg

 


«   »