Topprestaties bij Wereldkampioenschap!

Gepubliceerd op 28 augustus 2017 om 22:01

Van 24 tot 27 augustus in Glasgow is het duo Sienna van der Veld en Cayleigh Rademaker Wereldkampioen geworden in de categorie Under10 op het WK van UDO.

Het is deze dansers gelukt om, na het behalen van diverse winsten in de landelijke kwalificatiewedstrijden, bij het NK en EK, de wereldtitel te veroveren in hun categorie.

 En er zijn nog meer topprestaties neergezet door dansers van dansstudio All Stylez uit Hoofddorp. Ook Dante Fedee heeft zich rechtstreeks in de finale weten te 'dansen' door zijn 'moves' en is 7e geworden in de categorie U14 van de HELE wereld!!

Dante7th-3.jpg

A.S. Crew kwam ook in actie tijdens het WK en wist via een herkansingronde een podium plaats te bemachtigen. A.S. Crew behaalde ook een mooie 7e plaats in categorie crews Under14 van de HELE wereld.

 AScrew-3.jpg

Trainer/ Coach: Jennifer van Dasler / Choreografie: Leslie de Koning

Ouders van A.S. Crew gingen ook samen het podium op als crew: Ohana79. Ze hebben goed gedanst in de categorie parentcrew. Helaas vielen ze niet in de prijzen.

 Ohana79-2.jpg

Trainer / Choreografie: Jennifer van Dasler

‘Het was zeker geen gemakkelijke strijd’, kijkt Rachel terug. ‘Elke ronde zag je deze dansers groeien en de chemie was tot achter in de zaal voelbaar. Echt een mooi moment! Toen de dansers van A.S. Crew, Dante Fedee en duo Sienna van der Veld en Cayleigh Rademaker hoorden dat ze bij de beste 7 zaten, was het al een gekkenhuis. Huilen, schreeuwen en lachen van blijdschap en geluk. Wij (Jennifer en ik) zijn mega trots op alle dansers (JONG en OUD) en het behaalde resultaat’

 

We staan ook in de media:

HC Nieuws

NH Nieuws

EditieNL


«   »