Nederlandse Kampioenen

Gepubliceerd op 23 april 2018 om 09:00

Hoofddorp – Ruim 30 dansers van de Hoofddorpse dansstudio All Stylez reisde afgelopen weekend af naar Active Partyworld in Druten om deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen hiphop van UDO Nederland.

 

UDO Nederland is de grootste hiphop/ streetdance bond van Nederland. Hiphop is inmiddels de grootste dansvorm van Nederland. Dansstudio All Stylez uit Hoofddorp was ruim vertegenwoordigd met maar liefst drie teams, 12 duo’s en 28 solo dansers. In verschillende leeftijdscategorieën en niveaus streden deze dansers zich stuk voor stuk naar de podiumplekken. 

 

Onze Nederlands Kampioenen in hun leeftijdcategorie en niveau zijn: solo dansers Fayrouz Moughouz, Jayde Macintosh, Jade Donaldson en Jaimy Stegman. En duo’s Dante & Thomas en Jade & Wictoria wisten deze titel ook te bemachtigen.

 

Solo dansers Mariam Plukkel, Rosa Kurun en duo Sienna & Cayleigh hebben de zilveren plak weten te pakken in hun leeftijdscategorie en niveau.

 

De bronzen plak ging naar het team A.S. Crew, solo danser Fadyan Roose en duo’s Rosa & Jayde, Fleur & Jaimy.

 

Deelnemers uit heel Nederland kunnen gedurende het hele jaar individueel, in een duo of in een team meedoen aan de wedstrijden van UDO en zich door middel van een ranking plaatsen voor het EK of WK. All Stylez heeft zich met 3 teams, diverse solo dansers en duo’s geplaatst voor de Europese Kampioenschappen en zullen op 11, 12 en 13 mei afreizen naar Kalkar in Duitsland om hier aan deel te nemen en te strijden om de hoogste titel van Europa. 

 

In augustus vertegenwoordigt All Stylez Nederland tijdens de Wereldkampioenschappen in Schotland met 2 teams, diverse duo’s en solo’s. Het WK vindt plaats van 24 augustus tot en met 27 augustus in Glasgow. 


«   »