Europese kampioenen en regenprijzen voor All Stylez

Gepubliceerd op 17 mei 2018 om 14:21

Hoofddorp – Ruim 30 dansers van de Hoofddorpse dansstudio All Stylez reisde afgelopen weekend af naar Wunderland Kernwasser in Kalkar (D) om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen hiphop van United Dance Organisation.

In verschillende leeftijdscategorieën en niveaus streden 4 hiphop wedstrijd teams (KaBam!, A.S. Crew, Chimera en Ohana79) voor de felbegeerde podiumplekken. Teams waren onder leiding van coaches; Jennifer van Dasler, Leslie de Koning en Rachel van der Veld 

Vrijdag waren de voorrondes voor alle 4 de teams. De dansers van team Chimera presteerde op een zeer hoog niveau, dat was opgevallen bij de internationale jurypanel en ze mochten rechtstreeks door naar de finale op zondag. Ook parentscrew Ohana79, teams KaBam! en A.S. Crew hebben op het podium gestaan en hun moment gepakt voor een uitzinnig publiek. Teams KaBam! en A.S. Crew kwamen tot de halve finale. 

De dansers leverde ook goede prestaties op in het onderdeel solo’s en duo’s. Zeven solo dansers en drie duo’s gingen ook rechtstreeks door naar de finales op zondag.

Dansers van team Chimera, solo dansers Salomon Plukkel en Danté Fedee is het gelukt om de Europese Kampioenstitel te veroveren in hun leeftijdcategorie en niveau.

Duo Wiktoria en Jade hebben een hele mooie tweede plaats gepakt in hun leeftijdscategorie en niveau. De derde plaats was voor solo dansers Rosa Kurun en Isabelle Hodge. Duo Sienna en Cayleigh en team Ohana79 vierde plaats. Vijfde plaats was voor solo danseres Jade Donaldson en duo Isabella en Jaydee. Solo dansers Fayouz Moughouz en Fadyan Roose pakten de zesde plaats.

Het driedaagse EK werd georganiseerd door één van de hoogste dansbonden in de wereld, UDO (United Dance Organisation). Het toernooi vond plaats in Kalkar Duitsland, waar meer dan 1500 dansers streden op diverse niveaus en in verschillende leeftijdscategorieën. Deelnemende landen waren onder meer Frankrijk, Engeland, Duitsland, Polen, Rusland, Spanje, Italië, België, Portugal, Denemarken en Nederland.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.