Wereldkampioenen Hiphop

Gepubliceerd op 28 augustus 2018 om 11:35

Chimera
Salomon Isabella Fadyan
A.S. Crew

Hoofddorp – Afgelopen weekend zijn we met ruim 35 man afgereisd naar het Schotse Glasgow om deel te nemen aan het wereldkampioenschap Hiphop van UDO.

 

In verschillende leeftijdscategorieën en niveaus streden 2 hiphop wedstrijd teams (A.S. Crew en Chimera) voor de felbegeerde podiumplekken. Teams waren onder leiding van coaches; Leslie de Koning en Rachel van der Veld.

 

Vrijdag waren de voorrondes voor alle twee de teams. De dansers van team Chimera presteerde weer op een ongekend hoog niveau, dat was opgevallen bij de internationale jurypanel en ze mochten rechtstreeks door naar de finale op zondag. Ook A.S. Crew heeft op het podium gestaan en hun moment gepakt voor een uitzinnig publiek. A.S. Crew was ook door naar de finale. 

 

De dansers leverde ook goede prestaties op in het onderdeel solo’s op zaterdag. Drie solo dansers Salomon Plukkel, Isabella Hodge en Fadyan Roose gingen ook rechtstreeks door naar de finales op zondag. Wat een echte prestatie is!

 

Chimera is het gelukt om, na het behalen van de Europese kampioenstitel in mei, de titel "Wereldkampioen 2018" op hun naam te schrijven!

 

En er zijn nog meer topprestaties neergezet door onze dansers. Salomon Plukkel behaalde een tweede plaats in categorie solo Under12, Isabella Hodge een derde plaats in categorie solo Under18 en Fadyan Roose een zesde plaats in categorie solo Under14. Ook  A.S. Crew behaalde een mooie vierde plaats in categorie crews Under14.

Het vierdaagse WK werd georganiseerd door één van de hoogste dansbonden in de wereld, UDO (United Dance Organisation). Het toernooi vond plaats in Glasgow Schotland, waar meer dan 3000 dansers streden op diverse niveaus en in verschillende leeftijdscategorieën. Deelnemende landen waren onder meer Frankrijk, Japan, Duitsland, Polen, Rusland, Spanje, Italië, Amerika, Canada, Denemarken en Nederland.

 

Kortom: een heel bijzonder WK weekend met topprestaties !


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

ClieeNok
4 jaar geleden

Why you! want something startup new? Look at this website. Only there the choice of slaves for every unique guy and completely free! They are good slaves, they will and want perform anything you say !
http://gov.shortcm.li/kings1#O56