All Stylez pakt maar liefst zes keer het Nederlands Kampioenstitel

Gepubliceerd op 15 april 2019 om 11:19

Hoofddorp – 30 dansers van All Stylez reisde afgelopen weekend af naar Active Partyworld in Druten om deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen hiphop van UDO Nederland.

UDO Nederland is de grootste hiphop/ streetdance bond van Nederland. Hiphop is inmiddels de grootste dansvorm van Nederland. Dansstudio All Stylez uit Hoofddorp was ruim vertegenwoordigd met maar liefst drie teams, zeven duo’s en dertig solo dansers. In verschillende leeftijdscategorieën en niveaus streden deze dansers zich stuk voor stuk naar de podiumplekken. 

 

Onze Nederlands Kampioenen in hun leeftijdcategorie en niveau zijn: team A.S. Crew (o.l.v. Leslie de Koning), solo dansers Sienna van der Veld, Dante Fedee en Jade Donaldson. En duo’s Dante & Jade en Sarah & Fadyan wisten deze titel ook te bemachtigen.

Solo dansers Fadyan Roose, Femke Vroom, Isabella Hodge en duo Cayleigh & Sienna hebben de zilveren plak weten te pakken in hun leeftijdscategorie en niveau. De bronzen plak ging naar solo dansers Salomon Plukkel en Jayde Macintosh.

 

Wie er nog meer in de top zes is geëindigd zijn:

Shaquina Anches 4e plaats

Rosa Kurun 4e plaats

Team Chimera 4e plaats (o.l.v. Leslie de Koning)

Team KaBam! 5e plaats (o.l.v. Lars Bohte)

Ashley Prempeh 6e plaats

Sarah Piller 6e plaats

Wictoria Urban 6e plaats

 

In augustus vertegenwoordigt All Stylez Nederland tijdens de Wereldkampioenschappen in Engeland ook met drie teams, diverse duo’s en solo’s. Het WK vindt plaats van 22 augustus tot en met 25 augustus in Blackpool. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.