Informatie Mega Dance Event 2020


Tijdschema

Generale repetitie #1

Weekend 16 0f 17 mei in de dansstudio

Planning zondag 07 juni
10.00 generale repetitie

13.00 pauze

14.30 show 1

17.00 pauze

18.30 show 2*

21.00 einde

LET OP:

  • show 2 gaat door, indien show 1 is uitverkocht
  • Dit is onder voorbehoud van wijzigingen. Kijk regelmatig op onze site voor de laatste updates!
Haar en Make-up

Kaartverkoop

- Start Kaartverkoop 15 - 31 maart EARLY BIRD € 12,50 p.p.
- Start Kaartverkoop 01 - 30 april REGULAR BIRD € 14,50 p.p.
- Start Kaartverkoop 01 - 31 mei LATE BIRD € 16,50 p.p.

Kinderen t/m 3 jaar = gratis (ze dienen op schoot te zitten bij een volwassenen)

Let op! Online kaartverkoop is tot en met 31 mei. Daarna zijn de kaarten €17,50 per stuk en verkrijgbaar op 07 juni 2020 bij de kassa van All Stylez (indien niet uitverkocht), 30 minuten voor aanvang van de show. Deze kaarten kunnen alleen contant worden betaald.

*PIN automaat is NIET aanwezig!

 

Hulpouders
Ouders die backstage helpen hebben geen kaartje nodig voor de show. Het optreden kan vanuit de coulissen worden bekeken.

Kleding

Afspraken over de kleding die tijdens het optreden gedragen zal worden zullen tijdens de les gemaakt worden. Vanaf heden is er bovenstaand een overzicht van de kleding te vinden.

Afmelden

Kan iemand niet aanwezig zijn bij de show, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de desbetreffende docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Afmelden kan uiterlijk tot 1 mei. Daarna verwachten we dat iedereen aanwezig kan zijn bij de show.

Achter de schermen en hulp

Alle kindergroepen zullen achter de schermen begeleid worden door vrijwilligers. Vergeet niet  zelf drinken en eten mee te nemen (of mee te geven aan uw kind). Wij zullen ook voor zorgen voor drinken en (reserve) eten tijdens de show. Er is daarnaast een live-verbinding met de zaal, zodat alle dansers ook backstage mee kunnen kijken naar de show.

 

Wij zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die voor en tijdens de show backstage willen helpen bij het begeleiden van dansgroepen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een mailtje met je naam + bij welke groep je graag zou willen helpen.