Informatie Mega Dance Event 2018

Tijdschema

Let op: dit is een voorlopig tijdschema. Na 14 mei zal er een definitief schema te vinden zijn.

Planning zaterdag 30 juni
Show 1
09.30 uur Dansers aanwezig
10.00 uur Start generale Show 1
12.00 uur Einde generale show 1
13.30 uur Deur open
14.00 uur Start show 1
16.30 uur Einde show 1

Show 2 (alleen wanneer show 1 is uitverkocht)
17.30 uur Start show 2
19.30 uur Einde show 2

Kaartverkoop

Let op! kaartverkoop voor ouders (broers/ zussen)

Kaartverkoop t/m 13 mei te bestellen via onze site en kosten €13,00 per stuk. In deze periode mag elke danser (maximaal) 4 kaarten bestellen. Dit doen we om alle ouders een kans te geven om naar de show van hun kind te komen. Wil je meer kaarten bestellen? Dit kan je aangeven bij de bestelling in "opmerkingen-veld" o.v.v. volledige naam danser en extra aantal kaarten.  

Let op! VRIJE kaartverkoop 

Kaartverkoop vanaf 14 mei te bestellen via onze site en kosten €13,00 per stuk. Er is geen limiet per bestelling.

Nieuw! VIP arrangement

U kunt nu ook VIP kaarten bestellen via onze site en kosten €18,00 per stuk. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar. Wat krijgt u extra's:

- VIP treatment

- Plaatsen op VIP deck

- Goed gevulde goodie bag

Per bestelling wordt een orderbevestiging naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Heeft u geen orderbevestiging ontvangen? Neem contact met ons op via e-mail o.v.v. volledige naam (danser) en aantal kaarten. Wij sturen u dan alsnog de orderbevestiging toe. 

Let op! Tot en met vrijdag 22 juni  zijn er via onze website kaarten te koop. Daarna zijn de kaarten á €15,00 per stuk te koop via de kassa van All Stylez (indien niet uitverkocht), 30 minuten voor aanvang van de show. Deze kaarten kunnen contant worden betaald.

Hulpouders
Ouders die backstage helpen hebben geen kaartje nodig voor de show. Het optreden kan vanuit de coulissen worden bekeken.

Kleding

Afspraken over de kleding die tijdens het optreden gedragen zal worden zullen tijdens de les gemaakt worden. Vanaf 14  mei is een overzicht van de kleding te vinden op onze website: klik hier

Afmelden

Kan iemand niet aanwezig zijn bij de show, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de desbetreffende docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Afmelden kan uiterlijk tot 1 mei. Daarna verwachten we dat iedereen aanwezig kan zijn bij de show.

Achter de schermen en hulp

Alle kindergroepen zullen achter de schermen begeleid worden door vrijwilligers. Vergeet niet  zelf drinken en eten mee te nemen (of mee te geven aan uw kind). Wij zullen ook voor zorgen voor drinken en (reserve) eten tijdens de show. Er is daarnaast een live-verbinding met de zaal, zodat alle dansers ook backstage mee kunnen kijken naar de show.

 

Wij zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die voor en tijdens de show backstage willen helpen bij het begeleiden van dansgroepen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een mailtje met je naam + bij welke groep je graag zou willen helpen.