Informatie Mega Dance Event 2019

Tijdschema

Let op: dit is een voorlopig tijdschema. 31 mei zal er een definitief schema te vinden zijn.

Planning zondag 30 juni

09.30 uur Dansers aanwezig
10.00 - 12.30 uur Generale repetitie

13.30 uur Deur open

13.45 uur theater deuren open
14.00 - 16.30 uur start Mega Dance Event "Around the world"

Haar en Make-up

Kaartverkoop

Let op! kaartverkoop voor ouders (broers/ zussen)

Kaartverkoop t/m 12 mei te bestellen via onze site en kosten €14,50 per stuk. In deze periode mag per danser (maximaal) 4 kaarten besteld worden. Dit doen we om alle ouders een kans te geven om naar de show van hun kind te komen kijken.
Let op: bij je bestelling dien je  in "opmerkingen-veld" de volledige naam van de danser te vermelden. Staat er geen volledige naam vermeld, dan wordt de bestelling niet verwerkt.

Wil je meer kaarten bestellen? Dit kan vanaf 13 mei.  

 

Let op! VRIJE kaartverkoop 

Kaartverkoop vanaf 13 mei te bestellen via onze site en kosten €14,50 per stuk. Er is geen limiet per bestelling.

Heeft u kaarten reeds besteld via de site?

U ontvangt een bericht wanneer uw bestelling klaar ligt. U kunt het ophalen op onderstaande dagen/ tijden o.v.v. uw bestellingsnummer:

Dinsdag                                                               17.30 - 18.30
Vrijdag                                                                  18.30 - 19.30
Maandag / woensdag / donderdag       In overleg

Locatie: Meersquash

*PIN automaat is NIET aanwezig!

 

Let op! Tot en met vrijdag 21 juni  zijn er via onze website kaarten te koop. Daarna zijn de kaarten á €15,00 per stuk te koop via de kassa van All Stylez (indien niet uitverkocht), 30 minuten voor aanvang van de show. Deze kaarten kunnen alleen contant worden betaald.

Hulpouders
Ouders die backstage helpen hebben geen kaartje nodig voor de show. Het optreden kan vanuit de coulissen worden bekeken.

Kleding

Afspraken over de kleding die tijdens het optreden gedragen zal worden zullen tijdens de les gemaakt worden. Vanaf heden is er bovenstaand een overzicht van de kleding te vinden.

Afmelden

Kan iemand niet aanwezig zijn bij de show, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de desbetreffende docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Afmelden kan uiterlijk tot 1 mei. Daarna verwachten we dat iedereen aanwezig kan zijn bij de show.

Achter de schermen en hulp

Alle kindergroepen zullen achter de schermen begeleid worden door vrijwilligers. Vergeet niet  zelf drinken en eten mee te nemen (of mee te geven aan uw kind). Wij zullen ook voor zorgen voor drinken en (reserve) eten tijdens de show. Er is daarnaast een live-verbinding met de zaal, zodat alle dansers ook backstage mee kunnen kijken naar de show.

 

Wij zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die voor en tijdens de show backstage willen helpen bij het begeleiden van dansgroepen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een mailtje met je naam + bij welke groep je graag zou willen helpen.