Informatie Mega Dance Event 2019

Tijdschema

Planning zondag 30 juni

09.30 uur Dansers aanwezig
10.00 - 12.30 uur Generale repetitie

13.30 uur Deur open

13.45 uur theater deuren open
14.00 - 16.30 uur start Mega Dance Event "Around the world"

Haar en Make-up

Kledingoverzicht 2019

Kaartverkoop

VRIJE kaartverkoop 

Heeft u kaarten reeds besteld via de site?

U ontvangt een bericht wanneer uw bestelling klaar ligt. U kunt het ophalen op onderstaande dagen/ tijden o.v.v. uw bestellingsnummer:

Dinsdag                                                               17.30 - 18.30
Vrijdag                                                                  18.30 - 19.30
Maandag / woensdag / donderdag       In overleg

Locatie: Meersquash

*PIN automaat is NIET aanwezig!

 

Let op! Tot en met vrijdag 21 juni  zijn er via onze website kaarten te koop. Daarna zijn de kaarten á €15,00 per stuk te koop via de kassa van All Stylez (indien niet uitverkocht), 30 minuten voor aanvang van de show. Deze kaarten kunnen alleen contant worden betaald.

Hulpouders
Ouders die backstage helpen hebben geen kaartje nodig voor de show. Het optreden kan vanuit de coulissen worden bekeken.

Kleding

Afspraken over de kleding die tijdens het optreden gedragen zal worden zullen tijdens de les gemaakt worden. Vanaf heden is er bovenstaand een overzicht van de kleding te vinden.

Afmelden

Kan iemand niet aanwezig zijn bij de show, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de desbetreffende docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Afmelden kan uiterlijk tot 1 mei. Daarna verwachten we dat iedereen aanwezig kan zijn bij de show.

Achter de schermen en hulp

Alle kindergroepen zullen achter de schermen begeleid worden door vrijwilligers. Vergeet niet  zelf drinken en eten mee te nemen (of mee te geven aan uw kind). Wij zullen ook voor zorgen voor drinken en (reserve) eten tijdens de show. Er is daarnaast een live-verbinding met de zaal, zodat alle dansers ook backstage mee kunnen kijken naar de show.

 

Wij zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die voor en tijdens de show backstage willen helpen bij het begeleiden van dansgroepen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een mailtje met je naam + bij welke groep je graag zou willen helpen.