Een dansworkshop van All Stylez is ontzettend sfeervol en leerzaam! Onze workshops zijn geschikt voor verschillende evenementen en voor groepen van verschillende grootten. Onze dansworkshops zijn voor alle gelegenheden met name gericht op entertainment en zorgen voor een gezellige en feestelijke sfeer van uw evenement.

 

Dans workshop van All Stylez

Onze motto is: IEDEREEN KAN DANSEN! Onze dansworkshops zijn heel laagdrempelig en geschikt voor iedereen. Voor ons is het belangrijk dat de geleerde danspassen ook ná de workshop nog eens in de praktijk gebruikt kunnen worden. De workshop is een gezellige, amuserende activiteit voor zowel dansers als de bezoekers.

Hoe ziet de dans workshop eruit?

All Stylez geeft al jaren workshops aan particulieren, op scholen, bedrijven en andere evenementen. U kunt ons boeken voor een workshop dansen in verschillende stijlen, zoals Latin, Salsa, Streetdance, Hiphop, Disco en nog veel meer.  U kunt onze workshop boeken op locatie. U kunt ons boeken voor  een uur, 4 uur, maar ook voor de hele dag.

Wilt u ons boeken voor een groter project of evenement? Dan overleggen wij graag met u de mogelijkheden. Wij zijn ook te boeken voor optredens, waarvoor we eigentijdse, maar unieke choreografieën zullen maken.

 

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden? Vul ons contact formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.