Energieke dansworkshops op school

Zoek je leuke creatieve workshops voor een projectdag, sportdag of andere gelegenheid? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Met onze dansworkshops laten wij leerlingen op een activerende en energieke manier kennis maken met dans en beweging. Wij proberen ze met onze passie ook meer dan alleen maar een dans bij te brengen. Interactie, verbinding en gelijkwaardigheid staat centraal bij onze workshops.

Voor alle soorten onderwijs | Laagdrempelig en voor alle dansniveaus | Voor elk budget een project | Flexibel en last-minute inzetbaar.


Streetdance

Een stoere en vlotte workshop.
Muziek van deze tijd. Zeer geschikt voor een laagdrempelige workshop.

Hiphop

Hiphop is een cultuur. Tijdens een dansworkshop Hiphop leer je stoere bewegingen bij de teksten van deze muziek.

Choreografie

Welke functies hebben de elementen ruimte, tijd en kracht in een dans? Elke leerling neemt de rol van een choreograaf op zich.

Battle Dance

Improvisatie en competitie zijn belangrijk in Battle dance. Welke leerling verovert de vloer?

Zumba

Één van de leuke dingen aan Zumba is dat het echt een sport is die voor iedereen geschikt is. Jong en oud, heel sportief en gewoon lekker in beweging willen zijn, iedereen kan zijn ei kwijt in Zumba.

Latin

In de Latin workshop kun je kiezen uit de salsa, bachata, chacha, rumba, samba en de jive of een combinatie hiervan. Al deze dansen hebben de vurige passionele uitstraling waar Latijns Amerika om bekend staat.


Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een workshop?

All Stylez gelooft dat voor ieder budget een dansworkshop mogelijk is.

De kosten voor een dansworkshop beginnen bij €60,- per docent (excl. btw) op basis van maximaal 15 leerlingen per docent*.

Zijn er meer dan 15 leerlingen? Dan adviseren wij om met meer docenten te komen. De leerlingen verdienen namelijk persoonlijke aandacht en de docenten kunnen hun aandacht minder goed verdelen bij een grote groep.

*dit bedrag is exclusief apparatuur (zoals een muziekbox) en reiskosten.

Wat hebben jullie minimaal nodig voor een workshop?

Wij maken graag gebruik van een ruimte zoals een gymzaal of lokaal. De ruimte moet groot genoeg zijn voor het aantal leerlingen. Wij denken graag mee over de grootte van de ruimte. Onze ervaring is dat gymzalen beter werken door de akoestiek en beweegruimte.

Hoe gaan jullie om met leerlingen met weinig tot geen danservaring?

Iedereen kan dansen met de juiste zelfvertrouwen. Bij All Stylez helpen wij de leerlingen om het zelfvertrouwen te versterken binnen een veilige omgeving. Wij geloven erin dat alle leerlingen een unieke dansstijl hebben!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.