Heeft U een reeds gepland project / evenement?

Deelorganisatie is ook mogelijk

U kunt bij ons terecht als eventpartner of evenementenbureau voor totaalorganisatie of deelorganisatie. Deelorganisatie biedt een passende oplossing wanneer u bepaalde aspecten van de organisatie wilt uitbesteden terwijl u andere aspecten zelf wilt beheren. In deze situatie nemen wij de verantwoordelijkheid op ons voor die onderdelen waar u mogelijk onvoldoende tijd voor heeft of waarvoor specifieke (event)kennis en ervaring noodzakelijk is.


Event Manager

Onze event manager staat garant voor de naadloze coördinatie van uw feest, show of evenement, en waarborgt een vlekkeloos verloop ter plaatse.

Met persoonlijke aandacht, passie, professionaliteit en gedrevenheid zorgen wij ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Hospitality (dansers/ modellen)

Onze veelzijdige dansers en modellen kunnen worden ingezet ter versterking van uw promotie, beurs, productpresentatie, expositie, bedrijfsfeest of evenement.

Van een stijlvolle ontvangst, bemanning van stands, registratie en VIP-begeleiding tot het presenteren van luxe hapjes en het schenken van champagne.

Wij streven ernaar om de beleving van elk moment voor uw gasten en medewerkers te verrijken, van het eerste contact tot het laatste afscheid. Wij beschouwen onszelf als het visitekaartje voor uw bedrijf en product, en zorgen ervoor dat uw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat.

DJ service

Ontdek de perfecte sfeermaker voor jouw feest! Als specialist in bedrijfsfeesten, bruiloften en diverse feestgelegenheden bieden wij een geweldige DJ-service. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en geniet van 100% feestgarantie. Laat de muziek de toon zetten voor een onvergetelijke ervaring!

Choreograaf

Ontvang op maat gemaakte, eigentijdse choreografieën voor diverse gelegenheden, waaronder modeshows, jubilea, evenementen en productpresentaties.

Onze choreograaf werkt nauw met u samen om aan uw wensen te voldoen en levert een unieke show die perfect past bij de gelegenheid.

Entertainment

Maak u feest of evenement compleet met ons entertainment. Wij bieden unieke openingsacts en optredens van bijzondere aard.

Is het "vermiste puzzelstukje" gevonden? Neem contact met ons op voor meer informatie.