Heeft U een reeds gepland project / evenement?

Deelorganisatie is ook mogelijk

U kunt bij ons terecht als eventpartner of evenementenbureau voor totaalorganisatie of deelorganisatie. Deelorganisatie biedt een passende oplossing wanneer u bepaalde aspecten van de organisatie wilt uitbesteden terwijl u andere aspecten zelf wilt beheren. In deze situatie nemen wij de verantwoordelijkheid op ons voor die onderdelen waar u mogelijk onvoldoende tijd voor heeft of waarvoor specifieke (event)kennis en ervaring noodzakelijk is.


Event Manager

Event manager coördineert uw feest, show of evenement en zorgt voor een vlekkeloos verloop ter plaatse.

Persoonlijke aandacht. Passievol. Professionaliteit. Gedrevenheid.

Hospitality (dansers/ modellen)

Onze dansers/modellen kunnen ingezet worden ter ondersteuning van uw promotie, beurs, productpresentatie, expositie, bedrijfsfeest of evenement. Denk aan een stijlvolle ontvangst, standbemanning, registratie en VIP begeleiding of het presenteren van luxe hapjes en het uitschenken van de champagne.

De beleving van elk moment dat jouw gasten en medewerkers bij jouw organisatie ervaren. Van het eerste contact tot het laatste afscheid.

Het visitekaartje voor uw bedrijf en uw product

DJ

Op zoek naar een geweldige DJ voor je feest? Specialist op het gebied van bedrijfsfeesten, bruiloften en andere feestgelegenheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan. 100% Feestgarantie.

Choreograaf

Wij maken eigentijdse, unieke choreografieën voor diverse gelegenheden zoals modeshows, jubilea, evenementen en productpresentaties.

In overleg over uw wensen verzorgt de choreograaf een show op maat.

Bijzondere openingsacts en finale optredens

Is het "vermiste puzzelstukje" gevonden? Neem contact met ons op voor meer informatie.