Een modeshow organiseren kost veel tijd. Wij nemen u het werk uit handen zodat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden.

Modeshows bepalen het modebeeld van de komende tijd, wat er dus in de winkels komt te hangen of wat er op dit moment te verkrijgen is. Ze zijn onmisbaar op het gebied van mode en trends.

 

Wij zorgen voor spectaculaire Modeshows | Modeflitsen | In-Store Presentatie | Collectie presentatie | Live DJ | Dansers


Modeflitsen

Korte modeshows die in de winkel of winkelcentrum gehouden worden. Uw zaak is gewoon open en terwijl uw klanten aan het winkelen zijn worden zij getrakteerd op een wervelende presentatie van uw collectie. Het is een commerciële aangelegenheid omdat de klant meteen enthousiast over kan gaan tot aankoop. 

Modeshows

Modeshows bedoeld voor winkeliersverenigingen. Winkeliers tonen tijdens zo'n wervelende modeshow gezamenlijk hun collectie op een groot podium. Er komt een hoop kijken bij de organisatie en productie van een modeshow. Wij kunnen het hele traject of delen daarvan voor u uit handen nemen.


In-Store Presentatie

 Dit is geen modeshow.  "In-store presentatie" zegt het al, U kleedt een klein aantal modellen aan die een halve of een hele dag in uw zaak verblijft. Uw klanten kunnen dan zien hoe de kleding gecombineerd en gestyled kunnen worden.  U geeft aan de hand van onze modellen de klant een passend advies. Zij helpen U dus met de verkoop. 

Collectie presentatie

Dit is geen modeshow. Collectie presentatie is specifiek bedoeld voor het personeel. Het personeel laten zien hoe de kleding gecombineerd en gestyled kunnen worden.  U laat dat zien aan de hand van onze modellen. Dit helpt en stimuleert het personeel met de verkoop.