FAQ - All Stylez Club Portaal


Per 1 november 2019 werken wij met All Stylez Club Portaal. Dit is even wennen voor iedereen. Hieronder lees je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons gerust via: dansinfo@allstylez.nl

 

Hoe activeer ik mijn account?
Je hebt van ons een e-mail ontvangen met een uitnodiging om je eigen persoonlijke account te bevestigen. Open de mail en klik op de link om je account te activeren en kies een wachtwoord. Je kunt nu je account instellingen, lessen, abonnementgegevens etc. controleren en waar nodig wijzigen en/of toevoegen. TIP: voer deze actie uit op een PC!

 

Hoe werkt de All Stylez Club portaal?

Je kunt met je mailadres + zelf aangemaakte wachtwoord inloggen en je komt in jouw persoonlijke omgeving terecht. 

 

Hoe kan ik aan- of afmelden voor een les?

Via tabblad “Lessen” kan je een type les aanklikken, hier kun je jezelf aan- of afmelden. Afmelden kan tot 4 uur voor aanvang van de les. Bij niet tijdig afmelden wordt de les automatisch afgeschreven van je strippenkaart / abonnement. 

 

Ik wil standaard op een vaste les ingedeeld staan, zodat ik mezelf alleen hoef af te melden. Hoe doe ik dat? 

Wanneer je op een vaste lesdag/-tijd komt, dan kunnen wij je daaraan koppelen. Stuur hiervoor een mail naar dansinfo@allstylez.nl o.v.v. jouw voorkeurs les.

 

Ik sta standaard voor een verkeerde les ingedeeld. Kan ik dit aanpassen?

Sta je voor het hele seizoen aan een vaste les gekoppeld die je niet kunt volgen, vragen wij je contact met ons op te nemen. We delen je dan in voor een andere les, of je kunt flexibel per week kiezen welke les je gaat volgen. 

 

Hoe kan ik mijn NAW gegevens en bankrekeningnummer wijzigen?

Je kunt met je mailadres + zelf aangemaakte wachtwoord inloggen. Dan kan je via “mijn gegevens bewerken” alles updaten. 

 

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?

Je kunt met je mailadres + zelf aangemaakte wachtwoord inloggen. Via tabblad  “abonnementen” kies je een nieuwe abonnement en druk je op BESTELLEN. Ingangsdatum invullen en druk op volgende. Tenslotte vul je opnieuw je gegevens in en op Abonnement aanpassen.