Je hebt ‘JA’ gezegd!!!


De vlinders gieren waarschijnlijk al door je lichaam en je kunt niet wachten op het moment dat hij jou zijn ‘vrouw’ of zij jou haar 'man' mag noemen! De zoektocht naar trouwlocaties en het plannen van jullie bruiloft kan nu echt gaan beginnen. Maar, waar begin je eigenlijk? Wat zijn de taken van een ceremoniemeester? En wat is de toegevoegde waarde van een weddingplanner?


Services


Weddingplanner

Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Meer dan dat je in eerste instantie waarschijnlijk denkt. De perfecte trouwlocatie uitzoeken, leveranciers vinden die helemaal bij jullie passen, een stylingplan creëren, een draaiboek maken enzovoort. Dit is nog maar het tipje van de sluier. Benieuwd naar wat er nog meer behoort tot de taken van een wedding planner?


Ceremoniemeester

Waarom is een ceremoniemeester zo belangrijk? En wat doet een ceremoniemeester eigenlijk? Ik vertel het je!
Een ceremoniemeester zorgt ervoor dat alles op de mooiste dag van jullie leven vlekkeloos verloopt! Zo is de ceremoniemeester het aanspreekpunt voor de gasten, de leveranciers en de locatie. Ook is zij verantwoordelijk voor het draaiboek, de planning en is zij dé coördinator op jullie trouwdag. Dat betekent dat zij onder andere oplossingen bedenkt voor last-minute kwesties en bovenal zorgt ze ervoor dat echt iedereen met volle teugen kan genieten. Een ceremoniemeester inhuren is dus cruciaal.


Online weddingplanner

Woon je in het buitenland en wil je graag in Nederland trouwen? Of heb je het onwijs druk met werk, kinderen etc.? Dan is de online weddingplanner perfect voor jullie.

Wat is een online weddingplanner en waarom heb ik er één nodig?


Kosten weddingplanner inhuren

Elke bruiloft is uniek en daarom kunnen de kosten variëren per huwelijk. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk om totaal ontzorgt te worden in de voorbereiding naar jullie grote dag? Of wil jij juist alles zelf regelen en heb je alleen een duwtje in de juiste richting nodig bij de organisatie van jullie trouwdag? Ik heb speciale pakketten ontworpen met als doel jullie verwachtingen te overtreffen en om jullie te laten genieten van de grote dag! Zelf een pakket samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Bovendien zijn alle arrangementen aan te passen naar jullie specifieke wensen.

Hoe duur is een weddingplanner?

Ben je op zoek naar een origineel kado omdat er iemand binnenkort jarig is? Of gaat er iemand binnenkort trouwen? Geef een kadobon van All Stylez.

Ideaal kado voor: (duo) privé lessen, dansworkshops, services ceremoniemeester, weddingplanner.

Wil je eerst advies? Neem gerust contact met ons op.